Skapa Qiozk-konto » E-mail Address: Password:

Support

Skicka frågor och problem till support@qiozk.com.

Frågor om prenumerationer

Var registrerar jag min prenumeration så att jag kan ladda ner den gratis?

Man behöver inte längre registrera sin prenumeration, man kan logga in direkt med sina prenumerationsuppgifter i tidningens app. Här finns alla appar.

Frågor om adresser och mail

Kan jag byta epost på mitt konto?

Ja, du kan byta epost under ”Ditt Konto”.

Frågor om tidningar

Var är senaste numret av min tidning?

Qiozk är bara en tidningsaffär, vi gör inga tidningar själva, utan det är respektive förlag som framställer varje utgåva. Av olika anledningar, till exempel på grund av sjukdom, kan det dröja innan nya nummer kommer till Qiozk. Att meddela redaktionen direkt är effektivast.

Jag hittar inte tidningen alls, kan förlag sluta publicera i Qiozk?

Ja, ibland kommer det nya tidningar och ibland slutar en tidning att publicera hos oss.

Frågor om konton

Vad gör ett Qiozk-konto?

Med ett eget Qiozk-konto kan du enkelt ladda ner dina tidningar på alla dina enheter. Qiozk-kontot kommer ihåg vad du köpt så att du kan ladda ner det igen.

Kan flera personer använda samma konto i Qiozk?

Nej, konton är personliga.

Kan ett företag ha ett konto på Qiozk?

Nej, inte i dagsläget. Endast en person kan ha ett konto, men däremot kan företag köpa tidningar och prenumerationer till sina anställda på samma sätt som de vore helt vanliga varor och tjänster. Rådgör med ekonomiansvarig för vad som gäller på ditt företag.

Vanliga frågor

Kan jag köpa och läsa tidningar på andra plattformar än Android och iOS?

Ja, de flesta tidningarna tillåter nedladdning till din dator eller annan läsplatta som en PDF-fil. Mer information om detta finns på respektive tidnings köpsida.

Hur många gånger kan jag ladda ner en tidning?

Hur många gånger du vill. Tar du bort en tidning och ångrar dig är det bara att ladda ned den på nytt. Qiozk kommer inte be dig om att köpa igen.

Måste jag betala för tidningarna igen om jag skaffar en ny iPad?

Nej, om du använder samma Qiozk-konto på dina enheter behöver du inte betala igen för de tidningar du köpt.

Hur blir jag meddelad om nya tidningar?

Du kan få meddelanden när nya nummer publiceras genom att bocka för tidningen här: Notifieringar

Tidskrifter markerade som favoriter skickar även pushmeddelanden direkt till dig när nya utgåvor kommer ut (tänk på att du måste låta Qiozk skicka notiser i Inställningar -> Notiser på din enhet).

Hur överför jag mina köp från mellan mina enheter?

Först skapar du ett konto under konto-fliken, sedan loggar du in på båda dina enheter. Nu kan du köpa tidningar på din iPad och läsa dem på din iPhone. Om det inte fungerar, dubbelkolla att du verkligen är inloggad på samma konto på bägge enheter.

Är Qiozk en digital tidningsaffär?

Ja. Bara digitala tidningar säljs i Qiozk, vi lovar att inte skicka papper till någon.

Kan jag ladda ner mina tidningar via WiFi och läsa senare?

Javisst, när du köper en tidning laddas den ner till din enhet. Gör det när du har WiFi-uppkoppling. Alla tidningar som du köpt sparas i ditt bibliotek så du enkelt kan hitta dem.

Om du har laddat ner en tidning helt och hållet i Qiozk behöver du inte ens ha internet-uppkoppling för att läsa tidningen.

Vad gör biblioteket?

I biblioteket sparas alla tidningar du har köpt och börjat ladda ner. Lite som din egen tidningshylla hemma. Här kan du också ta bort de tidningar du läst. Bra om du vill städa fram lite extra utrymme.

Funkar Qiozk på iPod touch?

Ja, Qiozk fungerar likadant på iPod touch, du måste bara vara lite mer förutseende och köpa och ladda ner hela tidningen när du har internet-uppkoppling.

Funkar Qiozk på iPad?

Ja, Qiozk funkar på iPad. Qiozk är en så kallad Universal app vilket betyder att den är anpassad till både iPhone och iPad.

Vad har ni för användaravtal?

Genom att använda Qiozk godkänner du gällande villkor och ingår samtidigt ett avtal med oss. I korta drag innebär avtalet att du inte får sprida tidningar vidare, samt att vi inte får sprida information om dig till vem som helst och skicka oönskad reklam till dig. Läs avtalet i sin helhet: Användaravtal.

Jag kan inte köpa tidningar, får felmeddelandet "Du kan inte köpa den här artikeln. Du måste köpa den app som denna artikel tillhör innan du kan köpa artikeln."

Felet beror på att appen laddats ned med ett annat iTunes-konto. Antingen loggar du in med det kontot (Inställningar -> Affär), eller tar bort appen och laddar ned den på nytt med ditt nuvarande iTunes-konto. Tänk på att vara inloggad med ett qiozk-konto så du inte blir av med några tidningar.


Sök       Visa alla tidningar